Over ons

Team

Rudolf Setz

Assen

Pionier, directeur

Rudolf (1969) heeft gewerkt voor Alpha-Nederland, was jongerenwerker en werkte als opbouwwerker voor de Christelijke Gereformeerde kerk van Zwolle. In 2003 nam hij het initiatief tot de oprichting van Present waar hij tot eind 2010 directeur van was. Rudolf is getrouwd met Akke en ze hebben samen 5 zonen.

Jaap Ketelaar

Ede

Teamleider leergemeenschap

Jaap (1966) is parttime predikant van Baptistengemeente ‘De Ontmoeting’ in Wageningen en begeleid daarnaast als interim-predikant, trainer en coach gemeente (leiders) in periodes van verandering. Hij is getrouwd met Alexandra en ze hebben drie dochters, waarvan twee inmiddels getrouwd zijn, de jongste woont nog thuis.

Bart Kragt

Zwolle

Teamleider Interne organisatie

Bart (1967) werkt sinds 2009 als kerkelijk werker (coördinator ondersteuning) in de Christelijke Gereformeerde kerk in Zwolle. Daarvoor was hij 10 jaar lang betrokken bij Stichting Present. Bart is getrouwd met Jeanette en zij hebben twee dochters.

Remmelt Meijer

Amsterdam

Teamleider inhoud

Remmelt (1968) is theoloog en coach en was van 2003-2008 pionier-kerkplanter in Amsterdam en daarvoor predikant in Surhuisterveen en Opende. Naast coaching is hij betrokken bij de conceptontwikkeling van Nederland Zoekt… In Amsterdam is hij pionier bij Hemelsbreed. Hij is getrouwd met Alienke en samen hebben ze een dochter en drie zoons.

Tjerk van Dijk

Maastricht

Teamleider coaching

Tjerk (1975) woont met zijn vrouw Anneke, hun twee dochters en een zoon in Maastricht. Vanuit de GKV Kruispuntkerk is het gezin uitgezonden om een missionaire gemeenschap op te bouwen in de wijk waar ze wonen. Als zendingswerkers zijn ze verbonden aan European Christian Mission (ECM). Tjerk wil zijn ervaring in gemeentestichting, coaching en training inzetten voor Nederland zoekt.

Roos Velthuysen

Assen

Boekhouder

Roos (1976) is getrouwd met Theo. Ze woont sinds 2014 in Assen en werkt voor Nederland Zoekt als boekhouder. Daarnaast is ze samen met Theobeheerder van de Open Hof in Assen en leider van missiegroep Pleisterplaats, waar ze leert om Familie op Missie te zijn in alle facetten van het leven.

Theo Velthuysen

Assen

Medewerker

Theo (1978) is opbouwwerker bij Assen Zoekt. Hij is daar o.a. bezig om de principes van discipelschap in de dagelijkse praktijk toe te passen dor met deelnemers op weg te gaan als een familie op missie. Daarnaast is hij werkzaam als electriciën en hij is getrouwd met Rozemarijn.

Wim Verdouw

Assen

Medewerker

Wim (1970) werkt als ICT-architect bij de rijksoverheid in Groningen. Bij Nederland Zoekt... is hij één van de mensen die zich bezig houdt met communicatie en relaties. Dit alles samen met en naast Betty. Samen hebben ze, afhankelijk van de dag van de week, 1, 3 of 5 kinderen (zie bij Betty voor de uitleg).

Amo Draijer

Buitenpost

Medewerker

Amo (1956) woont in Buitenpost en is getrouwd met Martha en is al vanaf het begin betrokken bij Nederland Zoekt... Hij is initiatiefnemer van Butterfly, een lokaal missionair initiatief in Buitenpost. Vanuit zijn ICT-achtergrond ondersteund hij de organisatie met het beheer van de website, webshop en alle andere IT-gerelateerde zaken.