INSPIRATIE 2016

Rudolf Setz | 09 maart 2016

De eerste learning community onder leiding van Rich Robinson herinner ik me goed. Met dertien teams zaten we drie dagen bij elkaar in het Drentse Sleen en we gingen met kippenvel naar huis. Wat was dit goed zeg! Drie dagen met elkaar optrekken, bijbelse gereedschappen rond discipelschap, plannen voor het komend half jaar en vooral het gevoel dat je dichter bij God komt.

Na die start zijn tientallen teams geïnspireerd geraakt door mee te doen aan leergemeenschappen in Assen, in Arnhem en nu ook in Rotterdam. Het lijkt er op dat de olievlek zich verder verspreid. ‘Wat?’ denken we soms, hoe snel kan het gaan? Maar we geloven dat het hiermee niet af is.

Zoveel mensen zijn zoekend naar God, maar vinden het niet in de kerk. In zoveel kerken is er verlangen om naar buiten te gaan, maar hoe doe je dat dan? Daarop geven wij geen antwoorden, antwoorden ontstaan in een proces en dat is wat we bieden. Deze zomer volgt een nieuwe stap:

INSPIRATIE 2016

Op 10,11 en 12 juni gaan de deuren van het Nederland Zoekt netwerk wagenwijd open. Mensen kunnen zich een weekend lang onderdompelen in een cultuur van discipelschap en een leven als familie op missie. Je kunt proeven aan praktijk en aan de visie en theologie daarachter. Assen Zoekt houdt open huis, er zijn workshops vanuit Nederland Zoekt en bevriende organisaties werken mee. Er is muziek, discussie, sport en ontmoeting. Hoofdsprekers zijn Rich en Anna Robinson en we hebben echt een bijzonder aanbod van workshops met onder meer Hanne Dalsgaard van 3dm Voice uit Denemarken.

Ik hoop je te ontmoeten op 10 juni in Assen. Een weekend waarin jij persoonlijk gevoed mag worden door Gods genade en waar je gemeenteleden, vrienden en predikanten die geïnteresseerd zijn vrijblijvend mee naar toe kunt nemen. Doe inspiratie op die je kunt toepassen in je eigen omgeving!

Meer informatie.