Dichtbij huis

Rudolf Setz | 02 juli 2015

Op zijn facebookpagina beschrijft Ubel Kopinga hoe hij door het leven is getekend. Gevormd door akelige gebeurtenissen, tot er een keerpunt kwam: “Ergens halverwege mijn veertiger jaren kwam er iets terug. Iets wat ik al die jaren zo had gemist... Echte vrienden, ‘familie’, LIEFDE, Gods liefde, liefde van Hem die vergaf... liefde van God, die ik al bijna uit mijn leven had gewist....”

Ubel vond God en vond een thuis bij een van de gemeenschappen die werkt met wat  Nederland zoekt... heeft aangereikt. Er zijn veel mensen zoals Ubel dichtbij ons eigen huis. Mensen van allerlei leeftijden en achtergronden voor wie het evangelie een antwoord is, voor wie jij een deel van het antwoord kunt zijn. Nederland Zoekt… kan je helpen dit in gang te zetten vanuit je eigen leven. Dat kan vanuit groeigroepen, kerken en parochies die zoeken naar hoe ze kerk kunnen zijn in hun eigen context.

Nederland Zoekt... heeft de komende tijd twee speerpunten:

1. We komen dichter bij jouw huis. Regionale leergemeenschappen zoals in Arnhem (november) en in Rotterdam (april 2016). Doe mee en vorm een team van 3-6 personen en laat je trainen en inspireren. Meer weten? Download de vernieuwde folder. Neem contact op, stel je vraag of geef je op om deel te nemen!

2. We investeren in de training en coaching van de teams en kerken die een leergemeenschap achter de rug hebben. Dit doen we in het Familie op missie-netwerk. Twee keer per jaar Updatedagen van 24u en een Familie op missie-weekend in juni. De eerste Updatedagen zijn op 16 en 17 oktober.

Save the date!