Retraite voor teamleiders en partners

De Open Hof
Sleutelbloemstraat 1
9404 GE Assen

02 februari - 03 februari
09.30u - 14.00u

Deze retraite is voor de leiders van de teams die deelnemen aan de leergemeenschap en voor hun partner. Mocht je partner niet kunnen komen of ben je single, helemaal prima, het programma houdt daar nadrukkelijk rekening mee.


De retraite geeft je de kans om zonder verantwoordelijkheid voor een team met je persoonlijke proces aan het werk te gaan. De retraite heeft een ruim opgezet programma, waardoor er vanuit rust gereflecteerd kan worden. Er is onderwijs, reflectie, gezelligheid en we zullen voor jou of jullie samen bidden.


Thema: Familie OP missie
Hoe kun je als geestelijke familie, oikos zowel het familieleven als de missie uitleven? Gaan die altijd ten koste van elkaar of kunnen ze elkaar ook versterken? Het thema is niet Familie OF missie of Familie EN missie, maar Familie OP missie!


Hoe blijf je trouw aan de mensen die het dichtst bij je staan en houd je sterke relaties? Hoe doe je dat als je (g)een partner hebt en wel of geen kinderen? Hoe leef en werk je samen met je eventuele partner? We ontmoeten je graag op deze retraite en raden je aan om het boek Familie op missie van Mike én Sally Breen van te voren te lezen.